in het Brein van Bo

WhatsApp Image 2024-01-30 at 05.35.20

Over mij

Hoi! Ik ben Bo. Ik ben een 24 jaar en woon in mijn favoriete stad van Nederland: Enschede. Ik ben een groot liefhebber van schrijven en van psychologie – dat zal je vast nog niet ontgaan zijn, maar daarnaast heb ik nog veel meer interesses. Zo ben ik erg gepassioneerd over mijn favoriete voetbalclub FC Twente (hoe kan het ook anders), vind ik het ook heerlijk om te lezen, omring ik me graag met vrienden en familie, ben ik graag creatief bezig, of geniet ik van een heerlijk simpel televisieprogramma of een game op de bank.

Ik ben een sociale meid, die ervan houdt om er op uit te gaan, en ik noem mezelf graag een extraverte introvert (ook wel ambivert). Ik ben enorm enthousiast, open, eerlijk, ik hou van humor en gezelligheid om me heen, ik ben nieuwsgierig en leergierig en zolang het kan ga ik geen uitdaging uit de weg! Daarnaast word ik ook vaak omschreven als behulpzaam en zorgzaam, iets waar ik erg trots op ben.

Door mijn eigen traject in de GGZ en het gemis aan herkenning dat ik ervaarde vanaf 2019, heb ik besloten om mijn ervaring te combineren met mijn passies en zodoende is deze website ontstaan. Ik heb een achtergrond in Journalistiek, Social Work (HBO) en Psychologie (WO), waarvan ik in Social Work een cum laude Propedeuse heb weten te behalen, dus mijn opleidingsachtergronden komen hier ook mooi samen – om het Recht (HBO) dan even buiten kijk te laten. Zodoende heb ik dus van al mijn interesses een leuke academische basis kunnen opbouwen, maar ben ik nu pas echt bezig met mijn droom.

Het is voor mij altijd al mijn passie geweest om een ander te inspireren en te helpen met mijn eigen verhaal. Dit combineer ik graag met mijn academische achtergrond, maar ik probeer mijn verhaal te gebruiken als speerpunt (al helpt het natuurlijk wel dat ik ook kennis van zaken heb). Ik word het meest gelukkig van het helpen van een ander en hoop dit ook via in het Brein van Bo te doen. 

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Ik ben te bereiken via de verschillende kanalen op mijn contact-pagina. 

Picture of Bo Klappe

Bo Klappe

Back to top: