in het Brein van Bo

Over in het Brein van Bo

Wat leuk dat je meer over in het Brein van Bo wil weten! 

Op in het Brein van Bo deel ik simpelweg niets meer of minder dan mijn gedachten, emoties, en andere dingen die me bezighouden. Ik deel mijn progressie en kijk soms terug naar het verleden. Feitelijk gezien is in het Brein van Bo dus een soort grootschalig, online dagboek! 

Door middel van deze site probeer ik het taboe rondom het praten over je mentale gezondheid te doorbreken. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om het gesprek te beginnen over mentale gezondheid en daarom doe ik dit graag zelf, in de hoop dat anderen er een voorbeeld aan kunnen nemen. Begin jij het gesprek met mij mee? 

Op in het Brein van Bo vind je onder andere persoonlijke ontwikkelingsverhalen, maar ook zelfreflecties, filosofie, en praktisch gezien alles wat mij zoal bezighoudt. Ik sta ook open voor suggesties, dus mocht je die hebben, laat me dat vooral weten! 

Ik kan niet wachten om jullie nog veel meer te laten lezen over wat er zoal in mijn brein gebeurd. 

Picture of Bo Klappe

Bo Klappe

Back to top: